Школски креативни кутак
     Наша школа је добила одобрење Министарства за просвету и пројекта ДИЛС за реализацију пројекта „Школски креативни кутак“. Координатор пројекта је педагог школе Невенка Крагуљац, а чланови Школског тима су : Драгица Гајица-Љуботиња, Бојана Ивковић, Татјана Јанковић, Мира Здјелар и Душан Кићовић.
     Кутак има обавезан циљ – ширење искуства из Школе без насиља и то пре свега преношењем знања у школама партнерима које нису у пројекту ШБН , а то су "Бранислав Нушић" и "Змај Јова Јовановић".
     Oспособљен је простор стакленика и опремљен  за стварање подстицајног и безбедног амбијента за децу. Тај простор  користе за рад секције, Ђачки парламент и Вршњачки тим.
Трећи циљ је да се у сарадњи са партнерима који су у пројекту ШБН (школе "Васа Чарапић" и "Карађорђе") проширују знања и подиже квалитет рада на превенцији ненасиља. Школе партнери су са нама прошли едукацију из области Медијације, Ученичког парламента и "Учионице добре воље", као и округли сто и трибину из области електронског насиља и превентивног деловања...Међународни дани
Школске активности - Школски креативни кутак
понедељак, 06. јун 2011, 13:12h

Током ове школске године смо обележили следеће Међународне дане:


15. мај - Дан породице
Чланови Новинарске секције припремили су интересантне текстове за родитеље и ученике где могу да се нађу корисни савети за родитеље и њихове будуће прваке или тинејџере.

31. мај – Дан борбе против пушења
Чланови Секције за права детета одржали су радионицу о штетности дувана и дискусију како се одупрети негативном утицају вршњака.

5. jун – Дан животне средине
Ученици наше школе учествовали су у акцији Очистимо Србију. Они су заједно са својим наставницима чистили Бањичку шуму.

 

 
Отварање Школског креативног кутка
Школске активности - Школски креативни кутак
четвртак, 30. децембар 2010, 10:34h

   Дана 28.12.2010. свечано је отворен Школски креативни кутак. Погледајте како је изгледало отварање...

Опширније...