Дан без аутомобила

30.09.2022.

У гостима су нам били представници општине Вождовац који су похвалили активности пројекта и изразили жељу за сарадњу и подршку.

Теа Стојиљковић, 7/2 је направила плакат.

Ученице 7/2 и 8/2 одржале су презентације које су спремиле на часовима хемије на тему: загађење и електрични аутомобили и тротинети. Презентације су се одржале у холу за ученике 7. и 8. разреда. Наставнице биологије и физике су едуковале ученике и говориле о загађењу. Техничка подршка била је Јелена Мандић.

Наставник Бојан је направио полигон за вожњу бицикла.

У Бањичкој шуми ученици су се шетали и постављали пролазницима питања о загађењу. Питања и балоне са натписима припремили су Вршњачки тим .

Хол је украшен паноима које су направили ученици на часовима ликовне културе. Ученици 3/2 су направили 2 презентације и на часовима ликовне културе су цртали на ову тему и украсили паное у учионици.

Ученици 7/4 су на часу одељенске заједнице разговарали о заштити животне средине и на балонима су написали мотивационе поруке о очувању природе. Затим су у Бањичкој шуми интервјуисали пролазнике постављаћи питања која су припремили ученици Душан Лукић и Реља Гојковић.