Школски креативни кутак
     Наша школа је добила одобрење Министарства за просвету и пројекта ДИЛС за реализацију пројекта „Школски креативни кутак“. Координатор пројекта је педагог школе Невенка Крагуљац, а чланови Школског тима су : Драгица Гајица-Љуботиња, Бојана Ивковић, Татјана Јанковић, Мира Здјелар и Душан Кићовић.
     Кутак има обавезан циљ – ширење искуства из Школе без насиља и то пре свега преношењем знања у школама партнерима које нису у пројекту ШБН , а то су "Бранислав Нушић" и "Змај Јова Јовановић".
     Oспособљен је простор стакленика и опремљен  за стварање подстицајног и безбедног амбијента за децу. Тај простор  користе за рад секције, Ђачки парламент и Вршњачки тим.
Трећи циљ је да се у сарадњи са партнерима који су у пројекту ШБН (школе "Васа Чарапић" и "Карађорђе") проширују знања и подиже квалитет рада на превенцији ненасиља. Школе партнери су са нама прошли едукацију из области Медијације, Ученичког парламента и "Учионице добре воље", као и округли сто и трибину из области електронског насиља и превентивног деловања...

Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка
1 Светски дан деце оболеле од рака
2 На путу од куће до школе - зна ли знак сваки ђак
3 "Моја породица - моја слобода"
4 Сајам образовања 2020.године
5 Обележавање Међународног дана борбе против корупције
6 Мост од земље до неба
7 Међународни дани
8 Отварање Школског креативног кутка