Вршњачки тим
Вршњачки тим је организован да би ђаци помогли при решавању проблема насиља у школи.
Проблеме решавамо помоћу радионица.
Вршњачки тим чине по два или три ученика по одељењу. Чланови су ученици од 4. до 8. разреда. У нашој школи наставник сарадник је наставник историје Александар Крстић. Као што сви знате, насиље је свуда око нас и зато морамо да будемо одговорни и да редовно долазимо на састанке. Састанци вршњачког тима одржавају се по потреби или када то наставник сарадник закаже. Трају један школски час.
Направили смо кутију поверења, која се налази у холу школе и у коју ђаци могу да убаце папире са својим проблемима или предлозима.


Пет до дванаест! Док не буде касно!
Школске активности - Вршњачки тим
четвртак, 14. јун 2018, 11:44h

Вршњачки тим ОШ „Филип Филиповић“ из Београда, уз подршку ментора Ирене Миљковић и Ивана Милановића, извео је акцију дистрибуције флајера и балона. „Пет до дванаест! Док не буде касно!“ Ученици су се окупили у школском дворишту и симболично у „у пет до дванаест“ , држећи се за руке, гласно узвикнули „Стоп насиљу.“ Након тога су једни другима упутили поруке толеранције, љубави и уважавања. Догађају је присуствоао велики број родитеља који је био одушевљен нашом акцијом. Затим је уследило пријатно дружење са пролазницима и том приликом су им додељени балони. Остатак смо искористили за украшавање школских тераса. Ово је била још једна у низу акција које се спроводе у нашој школи са циљем подизања свести о заступљености насиља као и о проналажењу начина да се исто спречи.

Опширније...
 
Продајна изложба
Школске активности - Вршњачки тим
понедељак, 23. октобар 2017, 18:42h

Ученици IV, V, VI и VII разреда, чланови Вршњачког тима, организовали су продајну изложбу поводом Дана здраве хране, 16. октобра 2017. године. Правили су воћну салату, воћне колаче, здраве оброке, фигуре од воћа.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL